Cauta pe site:  
     Prima pagină » PMB » Data Room » Parcaje subterane în Municipiul Bucureşti Micşorează fontul Măreşte Fontul  
  Parcaje subterane în Municipiul Bucureşti
Data Room

Pavilionul Expoziţional Cişmigiu
str. Schitu Măgureanu nr.10; sector 1


Tel: 021 /313.34.35;
fax: 021 /313.34.35Primăria Municipiului Bucureşti a constatat că numărul parcajelor este insuficient, comparativ cu numărul de autovehicule. Acest fapt determină staţionarea autoturismelor în locuri neamenajate, pe spaţiile verzi sau pe prima bandă de circulaţie a drumurilor publice.

În urma acestei constatări, a fost realizat un studiu privind optimizarea sistemului de transport şi a fost elaborată o strategie referitoare la asigurarea spaţiilor de parcare. În anul 2008, Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat construirea unor parcaje subterane, în conformitate cu Planul de Acţiune al Primarului General.

Primul proiect prezentat prin DATA ROOM potenţialilor investitori este acela de realizare a unor parcaje subterane în zone aglomerate ale oraşului: Piaţa Walter Mărăcineanu, Piaţa Presei Libere, Piaţa Dorobanţi, Piaţa Alba Iulia, Edgar Quinet, Esplanada Gara Băneasa, Piaţa Charles de Gaulle, Piaţa Revoluţiei Ateneul Român. (în prima fază)

Construirea parcajelor va avea ca efect fluidizarea traficului rutier, creşterea gradului de siguranţă a participanţilor şi reducerea poluării. Calitatea serviciilor şi protejarea mediului înconjurător sunt componente ale strategiei de dezvoltare durabilă şi valori definitorii ale Primăriei Municipiului Bucureşti.

Centrul de informare DATA ROOM vă stă la dispoziţie (între orele 10-16) pentru a afla detalii cu privire la proiectele Primăriei Municipiului Bucureşti de realizare a parcajelor menţionate.
      Deschiderea oficială va fi anunţată ulterior.
 
Primaria municipiului Bucuresti © 1996 - 2018